ДВИЖЕНИЕ LION’S ПАЗАРДЖИК ОРГАНИЗИРА ПРАЗНИК НА СМЕЛОСТТА И ДОБРИНАТА

Дамски Lion’s клуб „Тракия” Пазарджик и Мъжки Lion’s клуб Пазарджик Ви канят на детски арт Празник на смелостта и добрината на 6 юни, събота. Събитието се провежда за втора година и цели да популяризира целите и идеите на движението, като доближим хората до нашата дейност и ги направим съпричастни с каузите ни.

Празникът ще се проведе на детската площадка на Тортата (Площад „К. Величков“), която е изградена по проект „Щастливо детство“ от Дамски Lion’s клуб „Тракия“ Пазарджик.

От 10:00 – 13:00 ч. на празникът очaкваме малки и големи любопитковци, с които заедно ще отговорим на въпросите „Колко тежи добрината“ и „Каква е на цвят смелостта“ чрез рисунки, песни, танци и весели игри“.

 

Програмата включва:

  • ПТС „Албена”

  • Василена Караманлиева – лауреат на Конкурса „Нота по нота“

  • Клоуни и приказни герои

  • Рисуване на открито

  • Изложба на учениците на Александра Кисовска

  • Клуб „Естрада“

 

За нас:

Дамският Lion’s клуб „Тракия” - Пазарджик и Мъжкият Lion’s клуб Пазарджик са част от голямата международна Lion’s организация, носеща мотото „Ние служим!“. Навсякъде по света членове на Lion’s клубовете стават утвърдени професионалисти, които заедно работят за изграждането на по-добра бизнес и социална среда за общността си.

Традиционно Lion’s членовете обединяват контактите, знанията и уменията си в услуга на големи благотворителни каузи и всекидневни добри дела.

В момента нашето главно международно начинание е „Зрението преди всичко: членовете на Lion’s клубовете побеждават слепотата“. Целта на това начинание е цялостното премахване на предотвратимата и обратима слепота по света.

Повече за инициативите на Lion’s клубовете Пазарджик можете да разберете на www.lions.bg.

За контакти:

0889313684

Адриана Иванова – президент на Lion’s клуб „Тракия“

Коментари (0)

Вашият коментар :